Sisteme

Infiintata in anul 2008, firma Video Lv Security are ca obiect de activitate instalarea sistemelor de securitate precum si a sistemelor integrate necesare desfasurarii activitatilor din zona obiectivelor tutuor clientilor. Sistemele sunt destinate obiectivelor de imobile, institutii, sedii de firma, banci, hoteluri, depozite, hale de productie, zone industriale, comerciale, rezidentiale, etc.

Domeniul de desfasurare a activitatii este de proiectare, instalare si intretinere a sistemelor ce fuctioneaza pe baza curentilor slabi precum si asistenta tehnica si service–ul pentru mentinerea functionarii optime in timp ale acestora.

Va oferim posibilitatea sa cumparati, la preturi competitive, sisteme de alarma impotriva efractiei, sisteme de supraveghere video, aparatura pentru securitate cu transmisie la distanta, prin telefon, SMS sau Internet, sisteme de interfonie si videointerfonie, sisteme de control acces, sisteme de sonorizare, automatizari porti.

Printre alte obiective, Video Lv Security si-a propus ai a reusit sa creeze o abordare de piata care sa acopere domeniul securitatii si al sectoarelor de activitate conexe ale curentilor slabi, sa furnizeze solutii complete si rapide pentru toata gama de obiective, proiectate in functie de specificul obiectivului si de cerintele clientului.

Datorita experientei acumulate in decurusl anilor suntem in masura sa va oferim produse si servicii de cea mai buna calitate la preturi competitive, fiind o companie flexibila, adaptabila cerintelor pietei, capabila sa se dezvolte si sa devina un partener de incredere pentru companii in abordarea unor proiecte de lucru.

Societatea noastra furnizeaza solutii integrate pentru proiecte de securitate si antiincendiu, tehnologia informatiei si comunicatii in cadrul institutiilor (retelele de voce & date integrate), in beneficiul unei mari diversitati de clienti, acoperind toate domeniile pietei. In functie de cerintele clientului si de necesitatile obiectivelor se pot realiza si proiecta solutii profesionale pentru sistemele cerute.

Despre noi

COLAN TECH SYSTEMS SRL este o companie de elita in instalarea, mentenanta si service-ul sistemelor de supraveghere video, sisteme de alarma, transmitere voce-date, sisteme de interfonie si videointerfonie, automatizari pentru porti, sisteme de control acces.

Contact Rapid

Telefon: 0744 48 70 60

Tehnic: 0744 487 056

Email: office@colantech.ro